Percussió

DSCF2350

Des de l’escola i també des de l’AFA, ja fa temps que estem posant en marxa un grup de percussió que animi les nostres festes. La millor manera de fer-ho és amb una activitat extraescolar dirigida a nois i noies des de P4 fins a 4t d’ESO, separada en tres grups per edats. La idea és que, un cop hagueu après una mica, contribuïu amb el vostre ritme a animar la Festa Major de l’escola, el carnestoltes, les sortides dels gegants…

L’AFA us proporcionarà els instruments per que pugueu aprendre i practicar. No obstant, si algú prefereix portar el seu instrument de percussió (caixes, surdos, repeniques…), doncs millor. El material que aporti l’AFA serà per a l’Escola i perquè en puguin gaudir els alumnes dels propers cursos.

Talleristes:

-Omar Kattan Marco, percussionista professional amb gran trajectoria musical. Experiència amb classes de percussió extraescolars des del 2010. Així com gran referent de percussió en l’àmbit de la dansa oriental, fires medievals, espectacles a empreses i músic integrant de diferents grups a Barcelona, territori Espanyol i Europeu. Compositor de peces musicals per encàrrec. Professor de classes particulars i grupals. Director musical del grup de Batukada Mama’s Band The Cool, mares de l´escola Joan Miró.

-Miquel Pérez, pels grups de Grans i ESO

Descripció de l’activitat

L’activitat es centra en l’experimentació de la percussió d’una manera divertida i didàctica mitjançant jocs rítmics, desenvolupament de la psicomotricitat. Assolir coneixements rítmics comunicatius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s